"about page" och bananer med tahini

Hejsan svejsan!!!

Hoppas ni har haft en toppen-tisdag! Jag har precis varit på orienteringsträning och nu har jag duschat och gjort banan med tahini (som jordnötsmör fast av sesamfrön). Det är super gott! Absolut ett tips! Fast tahinin fastnar typ i gommen så jag äter dom upponer. Så nu sitter jag och skriver det här, dricker te och myser! Visst är muggen fin! Älskar den!!!

 

Jag har ett problem, jag har skrivit som en "about page". Men när jag skriver in det som "fakta om mig" och "beskrivning" i inställningar så vet jag inte vad det hamnar. Jag trodde det skulle bli en ruta på höger sida om inläggen eller som en ny flik som heter typ "om", men jag hittar inte texten. Om du vet hur jag ska göra så får du gärna kommentera det!

Men nu har jag i alla fall skrivit det här, så ni kan läsa det ändå♡↷

Om du, som jag såklart, älskar att utvecklas som person, sätta mål för dig själv, leva livet och göra ditt bästa ifrån dig i skolan så har du klickat helt perfekt!★

Här skriver jag alla tankar som studsar runt i mitt lilla huvud som studsbollar. Jag hoppas såklart att jag kan hjälpa dig med dina pytte ynka små eller stora problem! Så om du behöver någon att bara slänga en massa ord på så finns jag här för dig, precis som du finns här för mig just nu genom att läsa det här. Tack fina du! Jag skulle vilja att min bloggis blev som en plats där man alltid kan gå och få pepp, som ett cybertjejgäng där man hjälper varandra!

Du får självklart (varför inte liksom, du är ju helt grym) följa mig på sociamedier. Jag heter ”enhappytjej” överallt.♡
towe

vart är muggen ifrån? SÅ FIN!

Svar: Älskar den oxå! Den är ifrån Indiska och finns fortfarande att köpa. Kul att höra från någon som läser min blogg!!! Hoppas du hittar den!
En Happy Tjej

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like