Första inlägget på bloggis, så kul!!!

Hejsan hoppsan!☆

Det här är mitt första inlägg!! Jag har längtat till det här så mycket att jag inte fattar någonting, det känns overkligt! Jag ska verkligen försöka få det här att funka asbra! Förhoppningsvis kommer runt tre inlägg i veckan, oh det här ska bli såå kul!!! Tänk att jag får skriva och inspirera er och samtidigt få mitt liv dokumenterat. Jag kommer också lägga ut mycket på insta, och jag älskar insta stories!!! Där kommer mycket vardagsglädje! Och här på bloggis mer tankar. Mitt första inlägg ska handla mer om mig själv och skolan, så varsågod och läs!

 

Idag myser jag med mamma i soffan framför brasan! Såå mysigt! Det måste jag göra mer av. Det är som att meditera när man sitter där och kollar på lågorna.

Om jag ska berätta lite om mig själv så är jag både en ganska blyg och pratglad person i skolan, och i livet. Med familjen pratar jag gärna mycket, men med nya personer är jag mer tillbakadragen. I skolan är jag den som pluggar och har bra betyg. Jag har väldigt lätt att prata och ha skoj när jag sitter i en mindre grupp i skolan (och det spelar ingen roll vem det är) men så fort jag ska prata inför hela klassen blir det svårare, men det är något jag jobbar på och har blivit mycket bättre på dom senaste månaderna!

När dom flesta tänker (tror jag) på någon som har bra betyg och pluggar ser man en som älskar skolan och inte gör något annat än att göra sina läxor, men så är det inte! Jag tycker inte det är dö tråkigt att göra läxorna men jag tycker absolut inte det är kul! Nu när jag skulle göra nyårsmål (som jag kallar det) var mitt viktigaste mål att börja gilla skolan mer, för varför inte liksom! Det kommer ju inte bli roligare om jag tänker att det är as trist, och man har ju inget val så varför inte göra det bästa av situationen?!  Jag tycker skolan ska vara en plats där man utveckas och har kul! Och inte något man har ångest över. Onödigt. Kommentera gärna dina tips på att gilla skolan mer så vi kan hjälpa varandra! ♡

Hjärtar dig! ❥

 

 

Miss Baby Peaches

Gud vad länge sedan det var jag läste veckorevyn! Måste nog köpa ett nr snart, haha!

Svar: Ja den är så bra! Det har precis kommit ut ett nytt nummer!♡
En Happy Tjej

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like